Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων από τις 15.05 έως 20.05 για Ληξούρι-Λουκεράτα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Αργοστόλι, 12.05.2017

Η Δ/νση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κεφαλονιάς, ενημερώνει τους πολίτες και τους επισκέπτες του νησιού μας ότι, έχει προγραμματιστεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων από τις 15.05.2017 έως και τις 20.05.2017 και για τις ώρες από τις 08:00 έως τις 20:00 καθημερινά, στην επαρχιακή οδό υπ’ αριθμ. 39 Αργοστόλι – Ληξούρι, από τη διασταύρωση με την επαρχ. οδό Νο 40 (διασταύρωση προς Αθέρα) έως την διασταύρωση προς Λουκεράτα στη θέση «Κεχριώνας», λόγω εργασιών ανακατασκευής του οδοστρώματος στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση – Αποκατάσταση Ε.Ο. Νο 39 από τη θέση «Λιβάδι» έως την είσοδο Ληξουρίου». Οι εργασίες θα εκτελεστούν στη περιοχή «Βαρικό», ήτοι από το γεφύρι στη περιοχή «Βαρικό» έως και 250μ μετά το γεφύρι, με κατεύθυνση προς Ληξούρι.

Μετά τις 20:00 καθημερινά, μετά το πέρας των εργασιών της ημέρας και έως τις 08:00 της επομένης ημέρας, η οδός θα δίνεται σε κυκλοφορία και η κυκλοφορία στη περιοχή των εργασιών, θα περιορίζεται στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας και θα ρυθμίζεται από φωτεινούς σηματοδότες που θα τοποθετηθούν εκατέρωθεν της θέσης των εργασιών επί της οδού.

Η διακοπή θα ισχύει και για τους πεζούς, μόνο για την περιοχή των εργασιών. Η διακοπή της κυκλοφορίας δεν θα ισχύει για τους κατοίκους των περιοχών Αγίου Δημητρίου και Κουβαλάτων με κατεύθυνση το Ληξούρι και αντίστροφα.

Σας ζητούμε Συγνώμη, για την ολιγοήμερη ταλαιπωρία, η οποία είναι αναπόφευκτη, παρακαλούνται όμως οι οδηγοί, να δείχνουν υπομονή και να τηρούν τις σημάνσεις και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, προς αποφυγή ατυχημάτων.

«Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ»

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις