30 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Ένα μεγάλο παιχνίδι την Κυριακή για τον ΑΣΚ!

Κόντρα στον Αίολο Αγυιάς, στην Πάτρα, για την πρόκριση στην επόμενη φάση των πλέι οφ

Το σημαντικότερο εφετινό παιχνίδι του, μέχρι το επόμενο, στην Α1 ΕΣΚΑ-Η θα δώσει ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, την Κυριακή 14 Μαΐου στις 13.00 στο κλειστό του Γλαύκου, κόντρα στον Αίολο Αγυιάς.

Ο ΑΣΚ, κατάφερε και έφερε την σειρά των πλέι οφ στο 2-2, από το αρχικό 0-2 και πλέον θέλει μία νίκη, ακόμα για να πετύχει μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην κατηγορία και να προκριθεί στην τελική τετράδα των πλέι οφ.

Οι παίκτες του Φίλιππου Ροδόπουλου, έχουν καταφέρει να παρουσιάσουν μία σπουδαία εικόνα στα πλεϊ οφ και προσδοκούν να την κεφαλαιοποιήσουν την Κυριακή και να περάσουν στην επόμενη φάση των πλέι οφ.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα μας.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις