“Φρένο”από τον Αντώνη Κατσιγιάννη στην ακατάσχετη ονοματολογία υποψηφίων βουλευτών

“Φρένο” στην ακατάσχετη ονοματολογία και στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για “σίγουρα” χρίσματα υποψηφίων βουλευτών στην τοπική ΝΔ έβαλε σήμερα μιλώντας στο Σάκη Βούτο και στον Ιόνιαν Γκάλαξι ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ της τοπικής ΝΔ Αντώνης Κατσιγιάννης.

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ τόνισε ότι “Γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και άρα δεν υπάρχουν “χρισμένοι” βουλευτές. Φιλοδοξίες υπάρχουν και είναι και θεμιτές. Σε μένα πάντως δεν έχει έρθει κάποιος να μου πει ότι “έχω το χρίσμα άτυπα και προχωράω”. Ο καθένας μπορεί να κάνει τις κινήσεις και τις συναντήσεις του όμως επαναλαμβάνω ότι δεν είμαστε σε προεκλογική περίοδο και δεν υπάρχουν χρίσματα. Σε ότι αφορά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για “φερόμενους υποψήφιους βουλευτές” ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ μίλησε για “παραφιλολογία και εν μέρει γραφικότητες” τονίζοντας ότι “αν στην εποχή που υπάρχει ανθρωπιστική κρίση το μόνο άγχος ορισμένων είναι το πως να φορέσουν την γραβάτα τους και να προβάλλουν την υποψηφιότητά τους, εγώ δεν θα ασχοληθώ”.

Στην συζήτηση παρενέβη και η Γιάννα Κουλουμπή (μέλος της τοπικής ΝΟΔΕ) που υπενθύμισε ότι υπάρχει κεντρική οδηγία από την ΝΔ που εκφράστηκε μάλιστα διά στόματος Λαζαρίδη να σταματήσει η υποψηφιολογία και υπογράμμισε μάλιστα ότι αυτοί που “προαλείφονται” από τώρα μπορεί τελικά να μην είναι καν υποψήφιοι.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις