Με εκπροσώπους των εθελοντικών οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας Κεφαλονιάς συναντήθηκε ο Αλέκος Μιχαλάς

 Με τον Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής Αλέκο Μιχαλά συναντήθηκαν εκπρόσωποι των εθελοντικών οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας Κεφαλονιάς, ΕΟΔ 21ΑΣ κ. Ηλίας Κοσμετάτος, ΕΟΔ ΕΛΕΙΟΥ – ΠΡΟΝΝΩΝ κ. Διονύσιος Παπαδάτος, ΕΟΠΠ Πυλάρου κ. Λάμπρος Τζανής.

Οι εκπρόσωποι των εθελοντικών οργανώσεων ενημέρωσαν αναλυτικά τον κ. Μιχαλά για την προσπάθεια που καταβάλλουν, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθώς και τις ανάγκες τους, ιδιαίτερα σε εξοπλισμό.

Ο κ. Μιχαλάς, αφού τους ευχαρίστησε για την μέχρι σήμερα ουσιαστικότατη παρουσία και δράση τους, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, ενημέρωσε ότι η ΠΙΝ θα ενισχύσει την επιχειρησιακή τους δομή σε εξοπλισμό και αναλώσιμα που σχετίζονται με την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών.

Επιδίωξη μας είναι, η συνεργασία μαζί σας να είναι συνεχής  και εποικοδομητική επ΄ ωφελεία του κοινωνικού συνόλου”, δήλωσε ο κ. Μιχαλάς.  

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις