Επαναδρομολόγηση της γραμμής Ιθάκης-Σάμης-Πάτρας

Με επιστολή προς το Υπουργείο εμπορικής Ναυτιλίας ζητάμε την άμεση επιχορήγηση της γραμμής Ιθάκη-Σάμη-Πάτρα.
Προς : Αξιότιμο Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Κον Π. Κουρουμπλή
Κοιν: Υφυπουργό Κον Ν. Σαντορινιό
Θέμα : « Επαναδρομολόγηση της γραμμής Ιθάκης-Σάμης-Πάτρας»
Αξιότιμε κ. Υπουργέ, ως γνωστόν η ως άνω γραμμή έπαψε να υφίσταται από τον Νοέμβριο του 2016, με αποτέλεσμα η Ιθάκη να έχει αποκοπεί από το θεμελιώδες κέντρο της που είναι η Πάτρα.
Αυτό το γεγονός έχει ως αποτέλεσμα τον οικονομικό και κοινωνικό μαρασμό του νησιού μας και μάλιστα σε μια περίοδο που η χώρα μας κάνει προσπάθειες να ανακάμψει.
Εάν η παρούσα κατάσταση συνεχιστεί και κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, είναι μαθηματικώς βέβαιον ότι η Ιθάκη θα υποστεί καθολική και ολοκληρωτική οικονομική ζημία τέτοιας εκτάσεως, που θα την καθιστά πλέον μη αναστρέψιμη.
Ως εκ τούτου και σε συνέχεια των προηγουμένων επαφών μας για το ίδιο θέμα και δεδομένου ότι είστε καλός γνώστης του αντικειμένου, σας παρακαλώ όπως μεριμνήσετε για την επίλυση του ακόμα και με επιδότηση της γραμμής ολοχρονικά.
Λύση που και την ύστατη αυτή ώρα μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στον περιορισμό των αρνητικών συνεπειών που αντιμετωπίζει το νησί μας.
Μετά τιμής
Ο Δήμαρχος Ιθάκης
Δ. Γ. Στανίτσας

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις