Επανέναρξη διαδικασίας περισυλλογής και απομάκρυνσης των εγκαταλελειμμένων οχημάτων (ΟΤΚΖ) από το Δήμο Κεφαλλονιάς

Ο Δήμος Κεφαλλονιάς σε συνεργασία με πιστοποιημένο σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης εγκαταλελειμμένων οχημάτων, ξεκίνησε ξανά την διαδικασία για την περισυλλογή και απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων Οχημάτων τέλους Κύκλου Ζωής (ΟΤΚΖ) από τους κοινόχρηστους χώρους σε ολόκληρο τον Δήμο μας, σύμφωνα με την διαδικασία που προβλέπεται από την κείμενη Νομοθεσία (βάση του Π.Δ 116/04).

Παρακαλούνται οι Πολίτες τους οποίους αφορά, να μεριμνήσουν σχετικά για τα οχήματα τους, τα οποία έχουν εγκαταλειφθεί σε κοινόχρηστους χώρους, (ακόμη και σε ιδιωτικούς) και αποτελούν εστίες ρύπανσης, κυκλοφοριακών προβλημάτων κλπ, ώστε να μην απαιτηθεί η αναγκαστική επέμβαση του Δήμου.

Εάν δεν υπάρξει ενδιαφέρον θα χαρακτηρισθούν ως εγκαταλελειμμένα οχήματα, θα επικολλάται ειδικό προειδοποιητικό αυτοκόλλητο και εάν και πάλι δεν υπάρξει ενδιαφέρον από τους κατόχους, το εγκαταλελειμμένο όχημα θα απομακρύνεται με όλες τις προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες.

Επίσης οι ιδιοκτήτες οχημάτων τέλους κύκλου ζωής που είναι σταθμευμένα σε ιδιόκτητο χώρο και επιθυμούν την απομάκρυνσή τους μπορούν να επικοινωνήσουν με την Δ/ση Καθαριότητος του Δήμου Κεφαλλονιάς.

Η επικοινωνία με τον Δήμο σχετικά με την ανωτέρω διαδικασία γίνεται με την Δ/νσης Καθαριότητας , ως η αρμόδια για το θέμα Υπηρεσία:

Δ.Ενότητα Αργοστολίου: τηλ. 2671362630- 2671026999 υπεύθυνοι κα. Ουρανία Μπαράκου και κ. Πατρίκιος Σωκράτης .

Λοιπές Δ. Ενότητες: τηλ. 2671361024 υπεύθυνος κ Αλιβιζάτος Ανδρέας.

Ο Α/ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ ΜΑΤΙΑΤΟΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις