Ανακοίνωση Διεξαγωγής του 18ου Πανελληνίου Συνεδρίου Λυκείου των Ελληνίδων

Μετά την ομόφωνη απόφαση της ολομέλειας των Προέδρων των Λυκείων ανατέθηκε η διοργάνωση του 18ου Πανελληνίου Συνεδρίου των Λυκείων της Ελλάδας και του Εξωτερικού στο Λύκειο της Ξάνθης.

ΘΕΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ : «Ο Λαϊκός πολιτισμός γεφύρι που μας Ενώνει».

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ : 21έως 24 Σεπτεμβρίου 2017 στην πόλη της Ξάνθης.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι η ανάδειξη του ρόλου του λαϊκού πολιτισμού και η συμβολή του στην αλληλοκατανόηση και την ισορροπημένη συμβίωση ανθρώπων με διαφορετική κουλτούρα, καταγωγή και θρησκεία, σε συνάρτηση με την επιτακτική ανάγκη διατήρησης και διάδοσης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και πάντα με σεβασμό και κατανόηση στο διαφορετικό.

Στο Συνέδριο καλούνται να συμμετάσχουν εκτός από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Λ.Ε.Α., τα μέλη του Λυκείου μας και οι δάσκαλοι χορού που είναι μέλη του Λυκείου.

Για πληροφορίες σχετικές με το ποσόν συμμετοχής, ξενοδοχεία, τρόπο πρόσβασης κ.λ.π. μπορείτε να απευθυνθείτε στο Λύκειο των Ελληνίδων Αργοστολίου στο 26710.23019 ή 26710.23513 ή στην ιστοσελίδα του Λυκείου των Ελληνίδων Παραρτήματος Ξάνθης, www.lykeioellinidonxan.gr

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΕΥΡΩΠΗ ΜΟΣΧΟΝΑ – ΜΑΡΑΓΚΑΚΗ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις