Σημαντικές επισκέψεις δημοσιογράφων και Blogger στην Κέρκυρα

Στο πλαίσιο συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με τα Γραφεία ΕΟΤ Εξωτερικού και εν προκειμένω (σε αντιστοιχία) Γαλλίας και Αυστρίας, πραγματοποιήθηκαν οι επισκέψεις της Γαλλίδας δημοσιογράφου Κας Dorisse Pradal από το περιοδικό ¨Fly and Go¨ από 27 Απριλίου ως 1 Μάιου και της Ελβετίδας Blogger Κας Ellen Gromann από 27 Απριλίου ως 2 Μάιου, με σκοπό να συλλέξουν πληροφορικό υλικό ώστε να συντάξουν σχετικά αφιερώματα.

Η Κα Pradal στο περιοδικό “Fly and Go” το οποίο διανέμεται σε 45.000 αντίτυπα στο αεροδρόμιο της Τουλούζης και μεταφράζεται σε έξι γλώσσες. –Το αεροδρόμιο της Τουλούζης από φέτος το Μάιο θα συνδεθεί με απευθείας αεροπορική σύνδεση με την Κέρκυρα. H Κα Gromann στο blog ¨Patotra.com¨ το οποίο έχει πολλές χιλιάδες αναγνώστες και μοναδικούς μηνιαίους επισκέπτες.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ευχαριστεί θερμά, πέραν των Γραφείων Ε.Ο.Τ. Γαλλίας και Αυστρίας, για την υποστήριξη και την επιτυχία των δυο αυτών δημοσιογραφικών αποστολών :

Το Δήμο Κέρκυρας, Το Δήμο Παξών, Tο Μουσείο του Αχίλλειου, To Μουσείο Ασιατικής Τέχνης και Ανάκτορο Μιχαήλ και Γεωργίου, Το Μουσείο “Casa Parlante”.

Τα ξενοδοχεία “Cavalieri“, “Mayor Mon Repos Palace” και “Paxos Club” για τη φιλοξενία.

Τα εστιατόρια “Ρουβάς”, “Pomo d’oro”, “Ελισάβετ” (Δουκάδες), “Ταβερνάκι της Μαρίνας”, “Παξινός” (Μπενίτσες) και “Βενετσιάνικο Πηγάδι” για την παροχή γευμάτων.

Την ακτοπλοϊκή εταιρεία “Kamelia Lines” για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κέρκυρα-Παξοί μετ΄ επιστροφής.

Τη Σαπωνοποιία Πατούνης, την ποτοποιία Μαυρομάτης, την οινοποιία Νικολούζος, τη μικροζυθοποία Corfu Beer, την Ελαιουργία ” The Governor” και το Περιφερειακό Γραφείο Σ.Ε.Τ.Ε. Ιονίων Νήσων .

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

Με την Κα Dorisse Pradal τη Γαλλίδα δημοσιογράφο του Fly and Go, την ξεναγό Wafaa Σπύρου και τη Μελίνα Σπίγγου από το γραφείο του ΣΕΤΕ Κέρκυρας.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις