Πανελλήνια διάκριση Κεφαλονίτισας μαθήτριας σε διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

Η Κεφαλονίτισα μαθήτρια Φιλοθέη Λιναρδάτου της Β τάξης του 1ου Γυμνασίου Παλήνης κατέλαβε την 7η θέση σε διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Οι γονείς της μαθήτριας Διονύσης Λιναρδάτος και Δέσποινα Γαλιατσάτου είναι Κεφαλονίτες απόφοιτοι των σχολείων της πόλης μας.

Παρακάτω σας παραθέτουμε δύο ρεπορτάζ από σχετικές ιστοσελίδες:

Πανελλήνια διάκριση μαθήτριας του 1ου Γυμνασίου Παλλήνης

Την έβδομη θέση στην τελική κατάταξη των μαθητών που διαγωνίστηκαν σε αλλεπάλληλους διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας για την συγκρότηση της “Εθνικής Ομάδας Μαθηματικών”, κατέλαβε η μαθήτρια της Β΄Τάξης του 1ου Γυμνασίου Παλλήνης, Φιλοθέη Λιναρδάτου. Δεδομένου ότι η συμμετοχή των μαθητών στους διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας από Σχολεία όλης της χώρας ήταν υπέρμετρα μεγάλη, η επιτυχία της μαθήτριας χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα σημαντική. Οι έξι πρώτοι στην κατάταξη μαθητές θα λάβουν μέρος στη Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων με την Φιλοθέη Λιναρδάτου να καταλαμβάνει τη θέση της πρώτης αναπληρωματικής.

Για την επιτυχία της, ο Σύλλογος των καθηγητών του 1ου Γυμνασίου Παλλήνης καθώς και ο Διευθυντής του Σχολείου, κ. Ευάγγελος Γούμενος με ανακοίνωση τους, συγχαίρουν δημόσια τη νεαρή μαθήτρια.

http://neologosattikis.gr/

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΜΑΣ

Ο Σύλλογος των καθηγητών του 1ου Γυμνασίου Παλλήνης εκφράζει δημόσια τα συγχαρητήριά του προς τη μαθήτρια Λιναρδάτου Φιλοθέη, δεδομένου ότι κατόρθωσε ανάμεσα σε χιλιάδες μαθητές Γυμνασίων, που συμμετείχαν στους αλλεπάλληλους πανελλήνιους διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας, να αναδειχθεί σε πρώτη αναπληρωματική της «Εεθνικής Ομάδας Μαθηματικών», μολονότι φοιτά στη Β΄ Τάξη.

http://1gym-pallin.att.sch.gr/00_announcements_frame_GR.htm

Παλλήνη, 3 Μαΐου 2017

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις