Ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης μιλάει για όλα στο Ionian Channel

Τη βεβαιότητά του ότι τα έργα στο Αργοστόλι θα έχουν ολοκληρωθεί εντός του αρχικού χρονοδιαγράμματος, δηλαδή την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, εξέφρασε ο δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, μιλώντας στην εκπομπή «ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ», στο ΙΟΝΙΑΝ.

Επίσης ο δήμαρχος Κεφαλονιάς, σε συνέντευξή του στο περιφερειακό κανάλι, αναφέρθηκε στο θέμα των υδρογονανθράκων, τονίζοντας ότι θα πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη το θέμα του περιβάλλοντος και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν, κάτι που απασχόλησε και το Περιφερειακό Συμβούλιο, στην τελευταία συνεδρίασή του στην Κεφαλονιά.

Ερωτηθείς για τα έργα αποκατάστασης από τους σεισμούς στην Παλική (κυρίως οδοποιίας και κατεδαφίσεις), ο κ. Παρίσης τόνισε ότι αναμένεται η χρηματοδότηση προκειμένου να προχωρήσουν, αφού ήδη τρία χρόνια μετά τους σεισμούς η Παλική έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά.

Όσον αφορά το θέμα του «Καλλικράτη», ο δήμαρχος Κεφαλονιάς χαρακτήρισε «καταστροφική» μια πιθανή διάσπαση του Δήμου, τονίζοντας παράλληλα το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού.

Σε ερώτηση για τη διαχείριση του απορριμμάτων στο νησί μας, ο κ. Παρίσης τόνισε ότι «η Κεφαλονιά είναι πεντακάθαρη, έχουμε λύσει το πρόβλημα με τη δημιουργία του ΧΥΤΥ στην Παλλοστή, κάτι που πρέπει κάνει ο κάθε Δήμος, δημιουργώντας χώρους για τα απορρίμματα, χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα».

Τέλος ο δήμαρχος Κεφαλονιάς εμφανίστηκε σίγουρος ότι η φετινή χρονιά θα είναι πολύ καλή για τον τουρισμό μας. Ακολουθεί το βίντεο με τη συνέντευξη.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις