30 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

ΝΟΑ: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το τμήμα της κωπηλασίας

Το Δ.Σ. του Ν.Ο. Αργοστολίου ενημερώνει στον φίλαθλο κόσμο του νησιού μας ότι έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές στο τμήμα της κωπηλασίας. Επίσης γίνεται γνωστό ότι εκτός από τα αγωνιστικά τμήματα και της εκμάθησης θα λειτουργήσει και τμήμα κωπηλασίας ενηλίκων.

Καλούμε όσους και όσες ενδιαφέρονται να έλθουν στον σύλλογό μας τον σύλλογο των πρωταθλητών και βαλκανιονικών, για να γυμναστούν στις σύγχρονες γυμναστηριακές εγκαταστάσεις μας και με τον άριστο κωπηλατικό εξοπλισμό που διαθέτουμε, υπό την επίβλεψη των προπονητών μας Σπύρου Δρακονταειδή (τεχνική) και Σεργκει Ντούμπλιατ (φυσική κατάσταση), υπό τις οδηγίες της τεχνικής συμβούλου και καταξιωμένης πρώην προπονήτριας του Ομίλου, Ειρήνης Κουνάδη.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρώην προπονητή μας  για την βοήθεια που προσέφερε στον σύλλογό μας και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στους μελλοντικούς του στόχους.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟΑ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις