Δ. Λυκούδης: Τα έργα θα παραδοθούν μέσα στα χρονοδιαγράμματα!

Στον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο και την εκπομπή στον Ιόνιαν Γκάλαξι μίλησε ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου και Τεχνικών Έργων, Διονύσης Λυκουδης με αφορμή διάφορες συζητήσεις που έχουν θέμα την πορεία των έργων στο κέντρο της πόλης μας.

Ο κ. Λυκούδης αναφέρθηκε για άλλη μία φορά στο γεγονός ότι όλα τα έργα θα παραδοθούν στην ώρα τους ενώ χαρακτηριστικά είπε ότι η Δημοτική Αρχή διεκδικεί το ρεκόρ Γκίνες για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης και παράδοσης των σημαντικών αυτών έργων που θα αναβαθμίσουν το νησί μας και την πόλη του Αργοστολίου. Και μάλιστα ιδίως μετά από πολλές “γκρίνιες”, αμέτρητες καταγγελίες και  δικαστικές περιπέτειες που είχαν σαν στόχο να “βάλουν φρένο” στα έργα.

Ο κ. Λυκούδης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στάθηκε στην δέσμευση που είχε κάνει τον Σεπτέμβριο του 2016 στους πολίτες αλλά και στους επαγγελματίες του Αργοστολίου ότι  τα έργα θα παραδοθούν τις 15 Ιούνη 2017, σε 7 μήνες δηλαδή  κάτι που είναι πρωτοφανές για τα δεδομένα της Κεφαλονιάς αλλά και της χώρα μας όταν μάλιστα πολλές ευρωπαϊκες χώρες και η  Ευρώπη γενικότερα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με τα δημόσια έργα. Ήταν ένα μεγάλο στοίχημα όπως τόνισε ο κ. Λυκούδης που το έκαναν ακόμα πιο δύσκολο οι καταγγελίες αλλά τελικά η Δημοτική Αρχή θα καταφέρει να παραδόσει τα έργα εντός των χρονοδιαγραμμάτων όπως έχει υποσχεθεί.

Ακούστε όλη την συνέντευξη

ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις