Οι αγώνες δρόμου της Κεφαλονιάς στα τηλεοπτικά μέσα

Με μεγάλη χαρά και τιμή σας παρουσιάζουμε ένα απόσπασμα του SKAI που αφορά στον 2ο ορεινό αγώνα της Κεφαλλονιάς (κομμάτι του βίντεο του Γιαννη Πρασσίδη με την επιμέλεια της Γιαννας Κουλουμπή )

Φέτος είναι η τρίτη φορά μετά τον ημιμαραθώνιο των διλινάτων (star και ερτ) που η καλώς εννοούμενη υγιής τρέλα μας προβάλλεται τηλεοπτικά.

Οι 20 και πλέον αγώνες δρόμου, που διοργανώνονται ετησίως στο νησί μας, το έχουν φέρει τουριστικά και αθλητικά στο επίκεντρο της δημοσιότητας!

Τόσο οι εξαιρετική ομορφιά του τόπου μας με τον μοναδικό συνδυασμό του πράσινου και γαλαζιού, του αποκρημνου ορεινού στοιχείου , με την  κοσμικότητα των πεντακάθαρων παραλιών μας, η  πλούσια παράδοση και ο  πολυδιάστατος πολιτισμός μας, η εγκάρδια φιλοξενία μαζί με το έντονο ταπεραμέντο των συμπατριωτών μας, συνιστούν, την θελκτικότητα, την ιδιάζουσα αυτή γοητεία μας.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση από καρδιάς

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις