27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

Κυριάρχησε ξανά το ιστορικό δίδυμο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

Στις εκλογές του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Κεφαλονιάς και Ιθάκης κυριάρχησε το ιστορικό δίδυμο Μιχάλης Μαρκάτος και Σπύρος Λουκάκης, οι οποίοι κατάφεραν να κρατήσουν τον Σύλλογο για άλλη μία τριετία στα χέρια τους με άνετη πλειψηφία και ποσοστό 67% έναντι του 33% που πήρε η Αγωνιστική Συνεργασία.

Πρώτος σε σταυρούς βγήκε ο επαγγελματίας Σπύρος Λουκάκης ανατρέποντας τα δεδομένα και αποδεικνύοντας ότι έχει όλα τα προσόντα και τη δυναμική να ηγηθεί μελλοντικά του Συλλόγου των Επαγγελματιών. Για το Δ.Σ. εκτός από το Σπύρο Λουκάκη εκλέγονται ο Μιχάλης Μαρκάτος, ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του Συλλόγου που ξέρει πως να κερδίζει τις μάχες, πάντα με γνώμονα τα συμφέροντα των επαγγελματιών και ο Μενέλαος Τουμαζάτος ενώ για λίγους ψήφους χάθηκε η τέταρτη έδρα. Η Αγωνιστική Συνεργασία από τη μεριά της εξέλεξε τον Σταύρο Γρηγορόπουλο και τον Νικόλαο Τσιμάρα.

Η συμμετοχή πρέπει να πούμε ότι ήταν πολύ μεγαλύτερη από τις προηγούμενες εκλογές καθώς αυτή τη φορά προσήλθαν 290 επαγγελματίες από Κεφαλονιά και Ιθάκη να ψηφίσουν δίνοντας δυναμικό παρών σε αυτή τη σημαντική εκλογική αναμέτρηση.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και επίσημα τα αποτελέσμα αλλά και η σύσταση του νέου Δ.Σ. για τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις