24 Σεπτεμβρίου 2020, Πέμπτη

Επίσκεψη Ιταλών εκπδαιδευτικών στην Λευκάδα με σκάφη

Διευθυντές σχολείων και εκπαιδευτικοί από όλη την Ιταλία έφτασαν στη Λευκάδα σήμερα το πρωί συμμετέχοντας σε πρόγραμμα πολιτιστικού και αθλητικού περιεχομένου. Οι εκπαιδευτικοί έγιναν δεκτοί από τον αντιδήμαρχο Λευκάδας, κ. Φίλιππο Κούρτη, αρμόδιο σε θέματα Παιδείας, τον προϊστάμενο του Τμήματος Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας, κ. Σπύρο Ζαμπέλη και την κ. Αλέκα Χαλκιοπούλου, μέλος του Δ.Σ. του “Ορφέα”.

Ο επικεφαλής της εκπαιδευτικής αυτής δράσης, prof. GIORGIO GUATELLI, πρόεδρος της ANPEFSS CULTURA e SPORT – Ente Nazionale per la Formazione del Ministero Istruzione Università e Ricerca, καθώς και ο ANTONIO MARSANO, πρόεδρος του Ομίλου MAGNA GRECIA, και οι 56 εκπαιδευτικοί , διευθυντές σχολείων και εκπαιδευτικοί από όλη την Ιταλία έδεσαν τα σκάφη τους στο Λιμάνι και στη συνέχεια δέχτηκαν την φιλοξενία των αρχών, που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων επίσκεψη στο Κάστρο της Αγίας Μαύρας, σε Μουσεία και το ιστορικό κέντρο της πόλης, καθώς και επίσημη υποδοχή σήμερα στις 6 το απόγευμα, στο Φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου με την συμμετοχή του Μ/φ Ομίλου “Ορφεύς”.

 Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Δημάρχου Λευκάδας, κ. Κωνσταντίνου Δρακονταειδή.

Λευκάδα, 27-04-2017

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις