Ανακοίνωση για το Μονοπάτι του Ανέμου

Ενημερώνουμε ότι προσφέρουμε 50% έκπτωση στους μεταβαίνοντες Κεφαλονιά με την εταιρεία Kefalonianlines στα πλαίσια του αγώνα δρόμου το «Μονοπάτι του Ανέμου» ην Κυριακή 23/4/2017.

Την ημέρα αυτή θα αναχωρήσει λεωφορείο- ευγενική προσφορά των Παναγιώτη και Εμανουήλ Γασπαράτου (PANEM TOURS) – από το λιμεναρχείο και ώρα 8.00 το πρωί που θα μεταφέρει δωρεάν τους αθλητές στον Αγκώνα, στην εκκλησία της Παναγίας και θα τους γυρίσει πάλι στο λιμεναρχείο μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.

ΥΠΕΝΘΥΜΊΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-TRAIL ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:


Όσοι επιθυμείτε να ανιχνεύσετε την διαδρομή παρακαλείσθε όπως συγκεντρωθείτε εμπροσθεν του κλειστού γηπέδου Αργοστόλι 8.45 το πρωί αυτή την Κυριακή 9/4/2017. Ωρα 9.00 θα αναχωρήσουμε για αγκώνα όπου θα μεταβείτε με οχήματα των διοργανωτών στην αφετηρία. Παρακαλείσθε να δηλώσετε συμμετοχή όσοι θέλετε να πάτε να δείτε την διαδρομή στο 6977050224 προκειμένου να εξασφαλίσουμε ικανό αριθμό κατάλληλων οχημάτων για την μετακίνησή σας στο βουνό.

Προσοχή οι εγγραφές για τον αγώνα ολοκληρώνονται την Παρασκευή 14/4/2017 .

Υπενθυμίζουμε το λινκ εγγραφών : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfQhdfxDiEKaFha3AUHiJH0z6PVoTT7DUFxVMkJJhI1GK2s5w/viewform

Το αντίτιμο, συμμετοχής στον αγώνα των 5 ευρώ μπορεί να καταβληθεί την ημέρα του αγώνα. Σε περίπτωση που συμμετέχουν οικογένειες πέραν του ενός ατόμου η συμμετοχή περιορίζεται στο μισό. Τα παιδιά έως 18 ετών δεν πληρώνουν αντίτιμο συμμετοχής.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις