Θεοπεφτάτου: Να ξεχάσουν οι Δήμοι τη χρήση των παραλιών!

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο η βουλευτής του Νομού Αφροδίτη Θεοπεφτάτου επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι από φέτος η χρήση των παραλιών φεύγει από τους Δήμους και περνάει στην Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου.

Μιλώντας στο Σάκη Βούτο και στον Ιόνιαν Γκάλαξι αποκάλυψε ότι έρχεται άμεσα νομοθετική ρύθμιση με την οποία οι δημοπρασίες που γίνονταν κάθε χρόνο από τους Δήμους, φέτος θα γίνουν από την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου και μάλιστα ηλεκτρονικά. Πρόσθεσε δε ότι οι Δήμοι θα αναλάβουν την καθαριότητα καθώς και την φύλαξη με ναυαγοσώστες χωρίς πάντως να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τα έσοδα από τις παραλίες με βάση τα ποσοστά που αυτά μοιράζονται μεταξύ των Δήμων και της Κτηματικής Υπηρεσίας.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις