ΕΛΜΕΚΙ: Εκφράζουμε την οδύνη μας για το θάνατο του συνάδελφου Σπύρου Πανταζόπουλου

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – ΙΘΑΚΗΣ (ΕΛΜΕ-ΚΙ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εκφράζουμε την οδύνη μας για το θάνατο του συνάδελφου Σπύρου Πανταζόπουλου

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ εκφράζει την οδύνη του για το θάνατο του συνάδελφου Σπύρου Πανταζόπουλου. Ο συνάδελφος Σπύρος υπηρέτησε τον εκπαιδευτικό κλάδο, την εκπαίδευση και την ιδιαίτερη ειδικότητά του τη Φυσική Αγωγή, με ζήλο. Σε πολύ δύσκολες συνθήκες ανταποκρίθηκε υποδειγματικά στο λειτούργημά του.

Στην πολύχρονη εκπαιδευτική του πορεία πέρασε από αρκετές θέσεις ευθύνης, όπως αυτή του επί πολλά χρόνια προϊστάμενου της Φυσικής Αγωγής, αλλά και κατά διαστήματα του αναπληρωτή προϊστάμενου της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Τη συνεργασία του με το συνδικαλιστικό μας φορέα την χαρακτήριζε ο σεβασμός και η διακριτική προσπάθεια διευκόλυνσης των πρωτοβουλιών μας. Ιδιαίτερη ήταν η συμβολή του στην προώθηση των αιτημάτων και των διεκδικήσεων του Γυμναστικού κλάδου αλλά και του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής σε όλα τα επίπεδα, κάτι που συνέβαλε σημαντικά ώστε να υπάρξουν καλύτερες προϋποθέσεις για την διεξαγωγή του.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένειά του.

Αργοστόλι 12/01/2016

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ

Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας
Γεωργόπουλος Διονύσης

Ποταμιάνου Σοφία
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις