Μάκης Παπαναστασάτος: Δεν υπάρχει κανένα πόρισμα σε βάρος του Δήμου Κεφαλλονιάς

Ξεκαθάρισε τα πράγματα σε συνέντευξη που έδωσε στην ΕΡΑ Ζακύνθου ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλλονιάς Γ. Παπαναστασάτος.

Ο Πρόεδρος κατέστησε σαφές ότι δεν υπάρχει κανένα πόρισμα σε βάρος του Δήμου Κεφαλλονιάς και ότι όλη η ιστορία είναι απλά μία επικοινωνιακή “φούσκα” των πρώην Δημάρχων “που πίνουν όλη μέρα καφέδες στις καφετέριες του Αργοστολίου και δεν έχουν τι άλλο να κάνουν παρά να στέλνουν ανώνυμες καταγγελίες”.

Επίσης δήλωσε ότι το μόνο που είναι αλήθεια είναι ότι γίνονται κάποιοι έλεγχοι στο Δήμο οι οποίοι έχουν προκληθεί από αυτό “το χρεωκοπημένο πολιτικό κύκλωμα των πρώην Δημάρχων χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα μέχρι σήμερα”.

Τέλος ανέφερε ότι “η Κεφαλονιά δεν γυρίζει πίσω και ότι όλοι αυτοί που νομίζουν ότι κάνουν κάτι πετώντας λάσπη θα απογοητευθούν καθώς η Δημοτική Αρχή Παρίση είναι η Δημοτική Αρχή των μεγάλων έργων (Αναμόρφωση ιστορικού κέντρου Αργοστολίου,”Θουκιδύδης Βαλεντής” στο Ληξούρι, νέο Γηροκομείο, παραλιακό μέτωπο Ληξουρίου και Αργοστολίου, εργοστάσιο νερού κ.α) και αυτό το γεγονός έχει φέρει τους πρώην Δημάρχους σε απελπισία.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις