Προγραμματική σύμβαση για εργασίες σε σχολικά κτίρια της Λευκάδας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

Την προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Δήμου Λευκάδας, για την εκτέλεση εργασιών σε σχολικά κτίρια της Λευκάδας, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Σκοπός της προγραμματικής σύμβασης είναι η εκπόνηση μελέτης, δημοπράτηση και εκτέλεση έργου στο ύψος των διατεθέντων πιστώσεων των Κτιριακών Υποδομών ΑΕ (ΚτΥπ), η οποία περιλαμβάνει όλες τις αναγκαίες εργασίες που απαιτούνται για την λειτουργική αποκατάσταση σχολικών κτιρίων, μετά από αιτήματα τόσο των σχολείων όσο και Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, κατόπιν ιεράρχησης από τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Λευκάδας.

Φορέας υλοποίησης των εργασιών είναι η ΠΙΝ, κύριος του έργου ο Δήμος Λευκάδας και το κόστος εργασιών της υπό σύνταξης μελέτης του έργου ανέρχεται σε 31.847,19ευρώ, χρηματοδότηση που προέρχεται από την πρόσθετη επιχορήγηση των ΚτΥπ, όπως αυτή διαμορφώθηκε από τις εκπτώσεις των δημοπρασιών.

Στη σχετική δαπάνη ουδόλως θα συμμετέχει ο Δήμος Λευκάδας, ενώ τη συνολική χρηματοδότηση του έργου αναλαμβάνει η Π.Ε. Λευκάδας.

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις