Δημοτικοί Υπάλληλοι Παλικής: Απάντηση στον Δημήτρη Αλοϊζο

Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016 από την ραδιοφωνική εκπομπή ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΑ, ειπώθηκε από το δημοσιογράφο κ. Δημήτρη Αλοίζο μετά από καταγγελία ανώνυμου (συκοφάντη) ότι οι Δημοτικοί Υπάλληλοι Δήμου Κεφαλλονιάς ΔΕ Παλικής δεν τηρούν το ωράριο και δεν χτυπούν τις κάρτες τους με την κάλυψη του Αντιδήμαρχου της ΔΕ Παλικής .

Επίσης ειπώθηκε ότι υπάρχει φωτογραφικό υλικό πάντα κατά τα λεγόμενα του δημοσιογράφου.

Εμείς οι Δημοτικοί Υπάλληλοι, καταδικάζουμε το ψευδές δημοσίευμα και λυπούμαστε πάρα πολύ κ. Αλοίζο που πριν δημοσιεύσετε κάτι δεν το ψάξατε όπως έπρεπε να κάνετε ως δημοσιογράφος, παρ’ όλο που ο συνάδελφός σας κ. Φώτης Χαλιώτης ζήτησε δημόσια συγγνώμη όπως είχε δεσμευτεί.

Το ίδιο ζητάμε να κάνετε και εσείς κ. Αλοίζο .

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ Δ.Ε. ΠΑΛΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις