Νηπιαγωγείο Κεραμειών: Η συνεργασία Δήμου-Ιχθυοτροφείων συνεχίζεται

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Αργοστόλι 10/9/2016

ΘΕΜΑ: ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΕΡΑΜΕΙΩΝ: Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ-ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Σε συνέχεια της συνεργασίας τους για την καλυτέρευση των συνθηκών και των υποδομών στα σχολεία της Κεφαλονιάς, η Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπαίδευσης και τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς αυτή τη φορά επέλεξαν το Νηπιαγωγείο Κεραμειών.

Το σχολείο βάφτηκε εσωτερικά και εξωτερικά καθώς και οι τοίχοι του προαυλίου ενώ ικανοποιήθηκε το αίτημα ετών για ομαλοποίηση του πίσω τμήματος του Νηπιαγωγείου ώστε οι μικροί μαθητές να είναι ασφαλείς.

Για μία ακόμη φορά οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Επιχείρηση για την μεγάλη συμβολή της στην προσπάθεια του Δήμου να βελτιώσει την ποιότητα των σχολικών συγκροτημάτων του νησιού.

%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%b5%ce%b9%ce%b5%cf%821 %ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%b5%ce%b9%ce%b5%cf%823 %ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%b9%ce%b5%cf%82-2 %ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%b9%ce%b5%cf%82

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις