2η Ιόνια συνάντηση αερόψυκτων Volkswagen στην Κεφαλονιά

Έληξε με μεγάλη επιτυχία η 2η Ιόνια συνάντηση αερόψυκτων Volkswagen στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη που έγινε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 2-4/9/2016.

Κατ’ αρχήν ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη την Κεφαλονιά & την Ιθάκη, όπου, όποια πόρτα κι αν χτυπήσαμε, μας υποδέχθηκαν με χαρά. Το Λιμεναρχείο Σάμης, το Λιμεναρχείο Αργοστολίου  εξασφάλισαν άδεια στάθμευσης για 40 οχήματα.

Ευχαριστούμε τους τοπικούς παραγωγούς:

Α. Τον Συνεταιρισμό παραγωγών Ρομπόλας με τα μοναδικά κρασιά μας.

Β. Τον Πάνο Σαρρή για το extra παρθένο ελαιόλαδο που προσέφερε στους επισκέπτες.

Γ. Την “Βοσκοπούλα” (Καππάτος Διονύσης) με τις κεφαλλονίτικες μάντολες και τα υπέροχο γαλακτομπούρεκο που μας κέρασαν.

Ευχαριστούμε:

Το Δήμο Κεφαλληνίας για τις ΔΩΡΕΑΝ επισκέψεις στα μοναδικά μας σπήλαια Μελισσάνη και Δρογκαράτη.

Το Δήμο Ιθάκης για την ΔΩΡΕΑΝ επίσκεψη στο Λαογραφικό – Ναυτικό Μουσείο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την τεράστια βοήθεια και εξυπηρέτηση της IONION P. LINES που χορήγησε ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια σε όλα τα οχήματα που συμμετείχαν στην εκδήλωση (40 οχήματα) καθώς και στα ατομικά εισιτήρια των επιβατών, ώστε να πάμε και να γυρίσουμε από την Ιθάκη το Σάββατο 03/09/2016.

Σε εποχές δύσκολες για όλους, είναι μια τεράστια «ένεση» στην φετινή μας προσπάθεια, που μας έδωσε ώθηση να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό για τα όμορφα νησιά μας και να προσελκύσουμε  κόσμο από όλη την Ευρώπη, με συμμετοχές από Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Ρουμανία και από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και την Kefalonian Lines που και αυτή με τη σειρά της μας προσέφερε 50% έκπτωση σε όλα τα εισιτήρια οχήματα & επιβατικά, στο δρομολόγιο  Κυλλήνη Πόρος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη West Ferry που εκτελεί τα δρομολόγια Νυδρί (Λευκάδα) – Φισκάρδο (Κεφαλονιά), για την άψογη συνεργασία μας, που μας βοήθησαν από την αρχή της εκδήλωσης με προσφορά 20% έκπτωση στα οχήματα και 50% έκπτωση στα ατομικά εισιτήρια των επιβατών.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της κλήρωσης των δώρων:

  1. Λαγουδέρα (Φισκάρδο) – Ραυτόπουλος Γεώργιος
  2. Lagoon Activities – Πανέρης Σταύρος
  3. Vodafone – Παπαδάτος Γεώργιος
  4. Black & White Jeans Club – Μουρελάτος Γρηγόρης
  5. Δια χειρός – Χριστίνα Λεωνιδάκη
  6. Fantasia – Παγουλάτος Χρήστος
  7. Excelixis – Αμούργης Χαράλαμπος
  8. Vasilis Loukatos Photography
  9. vw Fan Club Κεφαλονιάς

Ευχαριστούμε τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που κάλυψαν δημοσιογραφικά την εκδήλωση.

Όλοι οι επισκέπτες έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και ήδη διαφημίζουν τα νησιά μας στα μέρη που επέστρεψαν, καθώς το facebook έχει κατακλυστεί με φωτογραφίες. Οργανώνουμε τη 3η Ιόνια συνάντηση πλέον…

Volkswagen (1) Volkswagen (2) Volkswagen (3) Volkswagen (4) Volkswagen (5) Volkswagen (6) Volkswagen (7) Volkswagen (8) Volkswagen (9) Volkswagen (10) Volkswagen (11) Volkswagen (12) Volkswagen (13) Volkswagen (14) Volkswagen (15) Volkswagen (16) Volkswagen (17) Volkswagen (18) Volkswagen (19) Volkswagen (20) Volkswagen (21) Volkswagen (22) Volkswagen (23) Volkswagen (24)

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις