Διεθνής προβολή της Κέρκυρας στην ψηφιακή πλατφόρμα DISCOVERGREECE.COM

Στο πλαίσιο συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με την Marketing Greece, για την προώθηση και προβολή των Ιονίων Νήσων, προβλήθηκαν τρία βίντεο για την Κέρκυρα στο ελληνικό και διεθνές ταξιδιωτικό κοινό με ειδική καμπάνια στα Social Media του Discovergreece.com. Τα βίντεο προσέλκυσαν περισσότερα από 298.000 Views και τα GIF posts άγγιξαν τις 316.900 Reach, στη σελίδα του Discovergreece.com στο Facebook, η οποία αριθμεί περισσότερους από 1.000.000 φίλους.

Στο πρώτο βίντεο, η Κέρκυρα ως Spotlight Diva υποδέχεται τους επισκέπτες της στην ιδιαίτερη Island Break εμπειρία της, ενώ στο δεύτερο, τους προσκαλεί στις λαμπερές παραλίες και την κοσμοπολίτικη ομορφιά της και τέλος, στο τρίτο βίντεο τους προσφέρει απλόχερα τις απολαυστικές στιγμές ηρεμίας και γαλήνης που επιφυλάσσει μια επίσκεψη τους σε αυτήν.

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε τα Βίντεο εδώ

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις