Σε ρόλο Σπίρτζη ο Μινέτος: “Υπογράφει αλλά …κλαίει” για τις Ανεμογεννήτριες στα Κηπούρια

Μπερδευμένα μας τα λέει ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης Μιχαλάτου Διονύσης Μινέτος για το θέμα των ανεμογεννητριών στα Κηπούρια.

Καταρχήν ενώ δήλωσε δημόσια ότι την Περιβαλλοντική έγκριση την υπέγραψε ο κ. Σκορδίλης από την Κέρκυρα ξέχασε όμως να σημειώσει ότι η συγκεκριμένη απόφαση στην ένδειξη “πληροφορίες” αναγράφεται φαρδύ πλατύ το όνομά του κάτι που σημαίνει για όσους γνωρίζουν από δημόσια διοίκηση ότι αυτός είναι ο εισηγητής της απόφασης και ότι δεν είναι απλά “περαστικός” στο όλο θέμα. Κατά δευτέρον αν καταλαβάμε καλά από τις πύρινες δηλώσεις του κ. Μινέτου ο ίδιος δηλώνει ότι θεωρεί καταστροφικό το σημερινό νομοθετικό πλαίσιο για το περιβάλλον και μάλιστα εγκάλεσε στις προηγούμενες κυβερνήσεις και τα κόμματα που τα ψήφισαν πλην όμως ο ίδιος πάλι το υπηρετεί χωρίς κανένα πρόβλημα και το εφαρμόζει κανονικότατα.

Δηλαδή πρόκειται για ένα είδος Ντόκτορ Τζέκιλ και Μίστερ Χάϊντ αφού με την μία του ιδιότητα αυτή του πολιτικού χαρακτηρίζει “εγκληματικό” το νομοθετικό πλαίσιο της ελληνικής πολιτείας για το περιβάλλον ενώ με την άλλη του ιδιότητα αυτή του υπαλλήλου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων το εφαρμόζει απαρέγκλιτα.

Με λίγα λόγια η περίπτωση Μινέτου μας θυμίζει την “άλλη περίπτωση”  δηλαδή τον υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Σπίρτζη ο οποίος την ώρα που ξεπουλάει το Ελληνικό και την υπόλοιπη δημόσια περιουσία “βάζει τα κλάματα από τον πόνο και την οδύνη”!!!

Ρε, πέφτει δούλευμα σας λέμε…

spirtzis_xristos_aftodioikisi-696x3911-DSC05753

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις