Αναχώρησε ο Γεράσιμος Λιγνός για τη συμμετοχή στους Παραολυμπιακούς του Ρίο

Με μεγάλη μας ικανοποίηση ενημερωθήκαμε ότι ο αθλητή μας ΛΙΓΝΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ επιλέχτηκε στην Εθνική Παραολυμπιακή Ομάδα για την συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες ΡΙΟ 2016 και αναχώρησε για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στην Αθήνα.

Είμαστε ευτυχείς που ικανοποιήθηκε το όνειρό του και όνειρό μας , μετά τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλε ο αθλητής μας με προπονήτρια τη μητέρα του , να εκπροσωπήσει τα χρώματα της πατρίδας μας, την Κεφαλονιά μας , τον Όμιλο μας από τον οποίο ξεκίνησε το άθλημα της κολύμβησης από μικρό παιδί.

Όταν κάποτε, στόχος μας ήταν να κατασκευαστεί το Κολυμβητήριο, διότι προβλέπαμε ότι το κεφαλονίτικο δαιμόνιο θα διέπρεπε σε κάποια χρονική στιγμή και δώσαμε τις μάχες μας , ώστε να λειτουργεί το χειμώνα για να γίνει αυτή η παραγωγή καλών αθλητών , τελικά έγινε πραγματικότητα και το όραμά μας καρποφόρησε.

Ευχόμαστε στον Γεράσιμο υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στον δύσκολο και μεγαλύτερο αθλητικό ανταγωνισμό.

Είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρεις !!!!!

Καλή επιτυχία Γεράσιμε!!

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις