2 Δεκεμβρίου 2020, Τετάρτη

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κουλουμπάκη Σπυρίδωνα

Η εκπαιδευτική κοινότητα της Κεφαλονιάς έγινε ακόμη φτωχότερη με την αποβίωση του συνταξιούχου εκπαιδευτικού και πρώην Διευθυντή της Βαλλιανείου Επαγγελματικής Σχολής Ληξουρίου, Κουλουμπάκη Σπυρίδωνα. Ο εκλιπών πέρα από εξαίρετος εκπαιδευτικός, πρόσφερε τις σημαντικές του υπηρεσίες για πάρα πολλά χρόνια ως Διευθυντής της Βαλλιανείου Επαγγελματικής Σχολής Ληξουρίου, αποτελώντας έτσι τον ουσιαστικό στυλοβάτη και πρόδρομο της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του τόπου μας, έτσι όπως τη γνωρίζουμε σήμερα.

Ευχόμαστε οι «καρποί» της εκπαιδευτικής του προσφοράς να αποτελέσουν παρηγοριά ψυχής για τον εκλιπόντα, τα μέλη της οικογενείας του και τους τεθλιμμένους συγγενείς του, στους οποίους εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Ο Διευθυντής Δ.Ε.

Μαρκάτος Δημήτριος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις