Ετήσια Θερινή Κολυμβητική Ημερίδα την Τετάρτη 31 Αυγούστου στο Κολυμβητήριο Αργοστολίου

Ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου , όπως κάθε χρόνο , πραγματοποιεί την Ετήσια Θερινή Κολυμβητική Ημερίδα , η οποία σκοπό έχει να διαπιστώσουμε την αγωνιστικότητα των αθλητών μας, την πρόοδό τους και τις προοπτικές βελτίωσής τους, ώστε μέσα στο χειμώνα να ενταχθούν σε συστηματικό πρόγραμμα προετοιμασίας και προπόνησης για να είναι έτοιμοι την άνοιξη για τις αθλητικές συναντήσεις εκτός και εντός Κεφαλλονιάς.

Σας προσκαλούμε όλους την Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016 και ώρα 17:30 μ.μ. στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αργοστολίου να διαπιστώσετε τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε και παράγουμε καλούς αθλητές αλλά και παιδιά που μαθαίνουν σωστή κολύμβηση, χάριν της μακροχρόνιας πορείας και εμπειρίας τόσο του Διοικητικού Συμβουλίου όσο και των προπονητών του Ομίλου μας.

Επιπλέον , η παρουσία σας θα ενθαρρύνει και θα εμψυχώσει την προσπάθεια των μικρών και μεγάλων παιδιών μας.

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις