Στους Παραολυμπιακούς του Ρίο ο αθλητής του ΝΟΑ Γεράσιμος Λιγνός

Για το Ρίο Βραζιλίας ετοιμάζει τις βαλίτσες του ο διακεκριμένος αθλητής του ΝΟΑ, Γεράσιμος Λιγνός καθώς επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες και συγκεκριμένα στο άθλημα της Κολύμβησης μετά και τις υψηλές επιδόσεις του.

Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες  θα πραγματοποιηθούν από 7 έως 18 Σεπτεμβρίου,  ο Γεράσιμος Λιγνός συνοδευόμενος από την προπονήτρια και μητέρα του Αλεξία Μωραϊτου φεύγουν για Ρίο την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου όπου θα κάνουν τις τελευταίες προπονήσεις ενόψει της έναρξης των αγώνων.

Εμείς από την μεριά μας να ευχηθούμε ολόψυχα καλή επιτυχία στο νεαρό και πολλά υποσχόμενο αθλητή και είμαστε σίγουροι ότι θα μας κάνει υπερήφανους.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις