Διαπολιτισμικό Κέντρο Ιονίου, Καραβόμυλος: Κώστας Δευτεραίος-Αννίκας “Annikas handicrafts”

Διαπολιτισμικό Κέντρο Ιονίου
Ionian center
Καραβόμυλος- Κεφαλονιά
Εκθέσεις Πολιτισμού Θέρους 2016
Κώστας Δευτεραίος-Αννίκας « Annikas handicrafts »

Το 2010 ο Κ.Δ-Α ξεκίνησε την καλλιτεχνική του παρουσία στο νησί κάνοντας την πρώτη έκθεση χειροτεχνημάτων του στο Δ.Κ.Ι- Ionian center.Στη συνέχεια πειραματίστηκε με νέα υλικά. Ασχολήθηκε με την μικρογλυπτική, το κόσμημα, κυρίως όμως στην εκμάθηση, τελειοποίηση και προσπάθεια αναβίωσης της δημιουργίας χειροτεχνημάτων δουλεμένων αριστοτεχνικά στον ξυλότορνο.

Φέτος σήμα της έκθεσης είναι το μοναδικό γλυπτό που δημιούργησε ο Κ.Δ και είναι έντομο της οικ. Mantodea ,το θρυλικό στην Κεφαλονιά κυρατσομούλαρο!
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Διαπολιτισμικού Κέντρου Ιονίου-Ionian center-, στο άλσος της λίμνης Καραβομύλου Κεφαλονιάς από 23/08-28/08/2016 και με ώρες λειτουργίας 19.00-22.00 μ.μ. Tην πρώτη ημέρα λειτουργίας της έκθεσης ο καλλιτέχνης θα δημιουργεί με τον ξυλότορνο.
Για το Δ.Κ.Ι
Τάκης Τόκκας

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις