27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

Έργα στην παραλία του Φαναριού

Έπρεπε να περάσουν δύο ολόκληρα καλοκαίρια για να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι για τα προβλήματα της λαικής παραλίας στο Φανάρι τα’ Αργοστολιού !!

Τόσον καιρό ο δρόμος είναι επικίνδυνος να πέσει , και να παρασύρει μαζί του διερχόμενα αυτοκίνητα ή λεωφορεία …τώρα μπήκαν , τουλάχιστον προστατευτικά – προειδοποιητικά σήματα και πλέγματα , με την ελπίδα , σύντομα να …τα βρουν οι συναρμόδιες υπηρεσίες και να κατασκευαστεί το τοιχίο αντιστήριξης , πριν να είναι πολύ αργά !!

Επίσης… τώρα άκουσαν τα σχόλια και τα παράπονα των λουομένων για τα άκρως επικίνδυνα , σκουριασμένα και ετοιμόρροπα κάγκελα , που βρίσκονται ακριβώς πάνω από την παραλία ( ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε , να τρέχει για αντιτετανικό ορό , κλπ. ) . Επί τέλους άρχισε η συντήρηση , βάψιμο και ελπίζουμε και η επισκευή τους .

Και για να λέμε και τα καλά , φέτος υπάρχει ένας εργαζόμενος ( συμβασιούχος ) του Δήμου , που καθημερινά φροντίζει για την στοιχειώδη καθαριότητα της παραλίας .

Κάλιο αργά παρά ποτέ , θα έλεγε κανείς , αρκεί να γίνουν γρήγορα και σωστά τα απαραίτητα έργα . Ένα …πασάλειμμα σε τέτοιες περιπτώσεις που εγκυμονούν κινδύνους , είναι έγκλημα .

ΡΩΣΣΕΤΟΣ – ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΛΟΥΖΗΣ

IMG_2680 IMG_2681 IMG_2682 IMG_2714 IMG_2715 IMG_2716 IMG_2717 IMG_2718 IMG_2719

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις