Οι “Ανοιχτές Σελίδες” την Κεφαλονιά

Ένα πολύ ενδιαφέρον και ξεχωριστό αφιέρωμα για την Κεφαλονιά φιλοξένησε στην εκπομπή του “Ανοιχτές Σελίδες” ο δημοσιογράφος Αχιλλέας Παπαδιονυσίου για την τηλεόραση του Αχελώου, την Παρασκευή 19 Αυγούστου ενώ το πλούσιο αφιέρωμα θα προβληθεί και την Κυριακή 21 Αυγούστου από την τηλεόραση της Σύρου.

Ο κ. Παπαδιονυσίου βρέθηκε στην Κεφαλονιά όπου είχε συναντήσεις με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Ευάγγελο Κεκάτο, τον Δ/ντή του Ξενοδοχείου MENTITTERANNE Θεόδωρο Παντούλια, τον Καπετάνιο Γεώργιο Γιατρά, τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κεφαλλονητών και Ιθακησίων “Οδυσσεύς” Διονύσιο Βλάχο, την Α’ Αντιπρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κεφαλλονητών Ιθακησίων, Αγγελική Χιόνη, τον πρόεδρο του Συλλόγου Κεφαλλονητών Καναδά, Απόστολο Αγγούρια, την πρόεδρο της Αδελφότητας Κεφαλλονητών Ιθακησίων Πειραιά, Μαριολένη Νεοφύτου, την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Αδελφότητας Κεφαλλονητών Ιθακησίων, Χρύσα Κοκόση, τον Αντριπρόεδρο Ομοσπονδίας Συλλόγων Κεφαλλονητών Ιθακησίων, Παναγή Φαρακλάτο και την πρόεδρο του Φιλανθρωπικού Σωματείου “Λυσίππη”, Ειρήνη Στεφάτου. Οι συζητήσεις που είχε μαζί τους περιστράφηκαν γύρω από το βασικό πυλώνα ανάπτυξης της Ελλάδας και ειδικότερα της Κεφαλονιάς που δεν είναι άλλος από τον Τουρισμό αλλά και την προσφορά των Αποδήμων Κεφαλονιτών στο νησί.

Στην συνέχεια των επαφών που είχε ο Αχιλλέας Παπαδιονυσίου συναντήθηκε με τον καλλιτεχνικό κόσμο του νησιού μας,  τον εικαστικό και ζωγράφο Κώστα Ευαγγελάτο, τον συγγραφέα και καπετάνιο Γιώργο Σπηλιώτη, αλλά και την Σοφία Παπαδοπούλου Βασιλοπούλου, μέλος της Θεατρικής Ομάδας Εργαζομένων Πανεπιστημίου Πατρών του Ελευθερίου Ανδρεοσάτου για τους Ξενιτεμένους Κεφαλλονίτες. Μουσικά “έντυσαν” την εκπομπή με υπέροχα τραγούδια οι ερμηνευτές  Μπάμπης Βελισσάριος και η Πέννυ Μπαλτατζή υπό τη διεύθυνση του Δαυίδ Ναχμία με στιγμές από την υπέροχη συναυλία που έδωσαν στην Κεφαλονιά στα πλαίσια του φιλανθρωπικού έργου του Σωματείου “Λυσίππη”. Κατά τη διάρκεια της γνωστής εκπομπής του Αχελώος TV οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν κάποια από τα εξαίσια τοπία της Κεφαλονιάς, όπως τον Μύρτο, την Λίμνη Μελισσάνη, τη Δρογκαράτη, τον Αίνο, την Άσσο και πολλά άλλα μέρη.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την εκπομπή στο παρακάτω βίντεο που μας έστειλε ο κ. Αχιλλέας Παπαδιονυσίου και τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις