4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

Συμμετέχουμε στη Συναυλία με σημασία! Συμμετέχουμε για την αποπεράτωση κτιρίου του Π.Σ. “Ο Μέρμηγκας”

Την Πέμπτη 18 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Αργοστολίου ¨Ανδρέας Βεργωτής¨ τραγουδάμε κάτω από την Πανσέληνο με τους Άγγελο και Στέλιο Διονυσίου και Γρηγόρη Μπιθικώτση.

Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. και ο Π.Σ. Φραγκάτων ¨Ο ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ¨ συνδιοργανώνουν τη μεγάλη συναυλία του Καλοκαιριού με σκοπό Πολιτιστικό, την πολυπόθητη αποπεράτωση του κτιρίου του ¨Μέρμηγκα¨ που εδώ και σαράντα σχεδόν χρόνια υπηρετεί την παράδοση του τόπου μας. Η Συναυλία θα έχει και γεύση ¨Μέρμηγκα¨…… αφού οι αεικίνητοι εθελοντές του συλλόγου θα ψήνουν σουβλάκια, θα παρέχουν αναψυκτικά παρέα με την Crepaland.

Αξίζει όλοι μαζί να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι για ένα Σύλλογο που αντέχει στο χρόνο και κρατά μια ολόκληρη περιοχή ενεργή και ενωμένη.

Σας περιμένουμε!!!

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ του Π.Σ. Φραγκάτων ¨Ο ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ¨

AFISA A3_SYNAVLIA - KATO APO TA ASTERIA

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις