Συγχαρητήριο μήνυμα των ΑΝ.ΕΛ. Κέρκυρας στον “ασημένιο” Ολυμπιονίκη από την Κέκρυρα Σπύρο Γιαννιώτη

Ο Κερκυραίος Ολυμπιονίκης κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο,με “χρυσό” χρόνο, έγινε ο πρώτος Έλληνας κολυμβητής που ανέβηκε στο βάθρο μετά από 120 χρόνια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1896 στην Αθήνα!
Η πορεία του όλα αυτά τα χρόνια με αποκορύφωμα τον άθλο του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αποτελεί για όλους μας και ιδιαίτερα για τη νέα γενιά παράδειγμα πίστης, ήθους,μαχητικότητας,αξιοπρέπειας επίπονης και σκληρής δουλειάς, και δικαίωσης.
Η συγκλονιστική προσπάθεια του κορυφαίου Έλληνα κολυμβητή όλων των εποχών που στον τελευταίο αγώνα της καριέρας  του ,στα 36 χρόνια του, ανέβηκε στο Ολυμπιακό βάθρο ,χαρίζοντας μια ακόμη μεγάλη διάκριση στην Ελλάδα, μας γέμισε συγκίνηση και περηφάνια.

Είναι η δικαίωση ενός μεγάλου αθλητή,ενός μεγάλου ανθρώπου. Της ίδιας της ανθρώπινης θέλησης.
Σε ευχαριστούμε Σπύρο!
1047126_16977057 anel_logo-001

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις