5 Δεκεμβρίου 2020, Σάββατο

Περήφανοι για τον Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη

Η συγκλονιστική κατάκτηση του Ολυμπιακού αργυρού μεταλλίου στο αγώνισμα των 10χλμ ανοικτής θάλασσας από τον Κερκυραίο πρωταθλητή της κολύμβησης Σπύρο Γιαννιώτη, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, μας συγκίνησε και μας έκανε υπερήφανους.

Ο Σπύρος έδωσε έναν ακόμη σπουδαίο αγώνα και στέφθηκε νικητής. Αφήνει το στίγμα του στον αθλητισμό στην Κέρκυρα, τα Ιόνια, την Ελλάδα και τον κόσμο, όχι μόνο με τις εντυπωσιακές επιδόσεις του αλλά και με το μεγαλείο ψυχής του.

Δικαίως ο τόπος του, η Κέρκυρα, ο πρώτος σύλλογός του ο ΝΑΟΚ, τα Επτάνησα αισθάνονται σήμερα υπερηφάνεια, για τον εξαίρετο αθλητή, τον σπουδαίο άνθρωπο, τον ακάματο Επτανήσιο, που δίνει παράδειγμα ζωής και συμπεριφοράς, ανεβάζοντας την πατρίδα μας στα ψηλότερα βάθρα.

Θερμά συγχαρητήρια Σπύρο και, από καρδιάς, ένα μεγάλο ευχαριστούμε.

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

Θεόδωρος Γαλιατσάτος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις