2 Δεκεμβρίου 2020, Τετάρτη

Καντάδες και άλλα Κεφαλονίτικα τραγούδια, στην Γέφυρα τ’ Αργοστολιού, την Τετάρτη 17 Αυγούστου

Μια συνήθεια από τα παλιά , ξαναζωντανεύει φέτος !

Καντάδες και άλλα Κεφαλονίτικα τραγούδια, στην Γέφυρα τ’ Αργοστολιού, στην βραδιά της Πανσελήνου.

Επί πολλά χρόνια, πριν κλείσει η γέφυρα για αναστήλωση και συντήρηση, η χορωδία μας τραγουδούσε κάθε καλοκαίρι στην πανσέληνο , στην Κολώνα της γέφυρας.

Μετά από 5 χρόνια, τώρα που μας παραδόθηκε η Γέφυρά μας, θα την περπατήσουμε τραγουδώντας, και στην Κολώνα, θα σταθούμε να πούμε μερικά από τα τραγούδια μας, για τις ομορφιές του νησιού μας .

Ελάτε λοιπόν την Τετάρτη 17 Αυγούστου, στις 9 μ.μ., στου Αριστοφάνη, στην αρχή της Γέφυρας , να κάνουμε Περαντζάδα, πάνω στην γέφυρα, τραγουδώντας, μέχρι την Κολώνα. Ελάτε να χαρούμε μαζί την ανατολή του φεγγαριού να αντιφεγγίζει στα νερά του Κουτάβου, το Αργοστόλι μας, από μακριά φωτισμένο, με τα γιορτινά του για την γιορτή του Αγίου μας.

Το Δ . Σ .

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις