Ευχαριστήρια επιστολή

Ευχαριστήριο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη γιορτή του κρασιού. Στην επιτυχία αυτή συνέβαλαν πολλοί που θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε :

Την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς για την συνδρομή της, το κτήμα Βιολογικής καλλιέργειας Αντωνέλος και του παραγωγούς Ατσάρο Δημήτρη του Λάμπρου, αφους Βιττωράτου, Βολτέρα Δημήτρη, Συνοδινό Νικόλα για τα υπέροχα κρασιά που μας γέμισαν κέφι, το οινοποιείο του Σκάβου όπως επίσης και τους Ανδρογιάννη και Σπύρο Μουρελάτο για την νόστιμη φέτα τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χωριανούς που βοήθησαν να στηθεί η γιορτή, στις γυναίκες των χωριών μας που όπως κάθε φορά έτσι και φέτος η βοήθειά τους ήταν πολύτιμη, στα παιδιά που με υπομονή εξυπηρέτησαν τα ταμεία, τα μέλη του Δ.Σ., όλους όσους βοήθησαν ώστε να απολαύσει ο κόσμος για μια ακόμα χρονιά την γιορτή του κρασιού και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Σας περιμένουμε όλους την ερχόμενη Κυριακή 21.8.2016 στον πρώτο αγώνα δρόμου που διοργανώνει ο σύλλογος μας σε συνεργασία με τον σύλλογο Δρομέων Κεφαλονιάς.

Ευχαριστούμε πολύ!!!

2016 στον πρώτο αγώνα δρόμου που διοργανώνει ο σύλλογος μας σε συνεργασία με τον σύλλογο Δρομέων Κεφαλονιάς. Ευχαριστούμε πολύ!!!

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου

Παναγής Ατσάρος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις