27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

Η δύσκολη άσκηση με το όνομα του Πετρούνια! (pic+vid)

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε περήφανη την Ελλάδα με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους κρίκους, στο Ρίο της Βραζιλίας!

Αυτό, όμως, που ίσως δεν ξέρουν πολλοί, είναι ότι ο Έλληνας αθλητής έχει άσκηση με το όνομά του, η οποία έχει εγκριθεί επίσημα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Συγκεκριμένα, το Φεβρουάριο του 2015, η αρμόδια επιτροπή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ενέκρινε την άσκηση του ανάποδου σταυρού στους κρίκους, με το όνομα του χρυσού Ολυμπιονίκη.

inner

Η άσκηση αυτή είχε αξιολογηθεί με βαθμό δυσκολίας Ε, δηλαδή 0.50 βαθμούς. Ο Πετρούνιας είχε εκτελέσει τη συγκεκριμένη άσκηση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Σόφια της Βουλγαρίας, η οποία είχε εγκριθεί μαζί με άλλες 18 από την τεχνική επιτροπή ενόργανης γυμναστικής.

www.sport-fm.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις