4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

Αφιέρωμα στην Κεφαλονιά από την τηλεόραση του “Αχελώου” Παρασκευή 19 Αυγούστου


Αφιέρωμα στην Κεφαλλονιά θα προβληθεί στην τηλεόραση του Αχελώου την Παρασκευή 19 Αυγούστου στις 22.10 περίπου και την Κυριακή 21 Αυγούστου στην τηλεόραση της Σύρου στις 21.00 στην εκπομπή “Ανοιχτές Σελίδες” με τον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου.
Στο αφιέρωμα περιλλαμβάνεται Νοτκυμαντέρ, συνεντεύξεις με τον Δ/ντή του Ξενοδοχείου MENTITTERANNE κ Θεόδωρο Παντούλια, τον Καπετάνιο κ Γεώργιο Γιατρά πώς ήταν φέτος ο Τουρισμός στην Κεφαλλονιά από τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Ευάγγελο Κεκάτο, τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κεφαλλονητών και Ιθακησίων “Οδυσσεύς” κ Διονύσιο Βλάχο, την Α Αντιπρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κεφαλλονητών Ιθακησίων κ Αγγελική Χιόνη τον πρόεδρο του Συλλόγου Κεφαλλονητών Καναδά κ Αποστόλη Αγγούρια, την πρόεδρο της Αδελφότητας Κεφαλλονητών Ιθακησίων Πειραιά κ Μαριολένη Νεοφύτου, την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Αδελφότητας Κεφαλλονητών Ιθακησίων κ Χρύσα Κοκόση, τον κ Παναγή Φαρακλάτο Αντριπρόεδρο Ομοσπονδίας Συλλόγων Κεφαλλονητών Ιθακησίων τον Αντιδήμαρχο Κεφαλλονιάς Υπεύθυνο για τον Απόδημο Ελληνισμό της Κεφαλλονιάς και Δημοσίων Σχέσεων και την πρόεδρο του Φιλανθρωπικού Σωματείου Λυσίππη κ Ειρήνη Στεφάτου.
Επίσης θα ακουσθούν από την κ Σοφία Παπαδοπούλου Βασιλοπούλου μέλος της Θεατρικής ομάδος εργαζομένων Πανεπιστημίου Πατρών του κ Ελευθερίου Ανδρεοσάτου για τους Ξενιτεμένους Κεφαλλονίτες, του κ. Κώστα Ευαγγελάτου ύμνος στην Κεφαλλονιά, και του ποιητή Καπετάν Γιώργη Σπηλιώτη Χριστούγεννα.
Θα ακουσθούν ενδιάμεσα και τραγούδια με τον Μπάμπη Βελισσάριο με την Πέννυ Μπαλτατζή και Μαέστρο τον Δαυίδ Ναχμία.
Διαδυκτιακά www.acheloostv.gr και www.syrostv1.gr
www.acheloostv.gr
acheloostv.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις