Ο Εορτασμός της Παναγίας στην Ι.Μονή Αγριλίων Σάμης (Εικόνες και video)

Χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κεφαλονιάς Δημητρίου και με πρωτοφανή κοσμοσυρροή, γιορτάστηκε σήμερα η κοίμηση της Παναγίας, στην ομώνυμη Ι.Μονή Αγριλίων στη Σάμη.  Πλήθος πιστών απ’ όλη την Περιφέρεια Σάμης και όχι μόνο, παρακολούθησε τον Όρθρο, την Θεία Λειτουργία και ακολούθησε, την λιτάνευση της εικόνας, από την Μονή, στο εκκλησάκι του Κοσμά του Αιτωλού, που βρίσκεται, στον εξωτερικό χώρο του Μοναστηριού,  δίπλα στο παλιό καμπαναριό, απομεινάρι των σεισμών του 1953.

Από την Πολιτική Ηγεσία του νησιού μας, την τελετή, παρακολούθησε ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης, κ. Παναγής Δρακουλόγκωνας. Στην λιτανεία, παιάνισε, η Φιλαρμονική Σάμης της ΚΕΔΗΚΕ “Θέμος Αμούργης”.

Τάσος Καβαλλιεράτος

vlahatasamis.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις