2 Δεκεμβρίου 2020, Τετάρτη

Μιχάλης Αγγούριας και Αλέξης Βουτσινάς έσωσαν κόσμο χθες στον Μύρτο

Είναι κάποιες φορές που άνθρωποι που ζουν δίπλα μας εμφανίζουν μία πραγματικά αξιέπαινη συμπεριφορά που αξίζει τον κόπο να σημειωθεί.

Σύμφωνα λοιπόν με αναγνώστες μας που ήταν χθες στον Μύρτο ο ναυαγοσώστης Αλέξης Βουτσινάς αλλά και ο υπάλληλος του Δήμου Μιχάλης Αγγούρια κατά κυριολεξία με αυτοθυσία και αυταπάρνηση έσωσαν κόσμο, τουρίστες και λουομένους, οι οποίοι είχαν την απρονοησία να ρισκάρουν στα κύματα του Μύρτου κατά τη χθεσινή ημέρα που γινόταν πανικός από τον αέρα και τα ρεύματα.

Πάντως πραγματικά αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στους δύο συμπατριώτες μας οι οποίοι για άλλη μία φορά έβγαλαν την Κεφαλονιά ασπροπρόσωπη αφού με κίνδυνο τη ζωή τους προστάτευσαν τους επισκέπτες τους νησιού μας οι οποίοι δεν γνωρίζουν ότι όταν ο Μύρτος αγριεύει, “δεν παίζεται”.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις