5 Δεκεμβρίου 2020, Σάββατο

Συνεργασία Δήμου Κεφαλονιάς με Δήμο Braila -Ρουμανία

Στα πλαίσια της Αδελφοποίησης του Αργοστολίου με την Braila , στη Ρουμανία, ο Α/Δήμαρχος κ.Ευάγγελος Κεκάτος, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρο Παρίση, συμμετέχει με Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις Επίσημες Εκδηλώσεις Πολιτισμού του Δήμου της Braila.

Συγκεκριμένα, αξιοποιώντας τους ισχυρούς ιστορικούς πολιτιστικούς δεσμούς της Κεφαλονιάς με την Ρουμανία, ο κ.Κεκάτος, συνεχίζοντας την εξαιρετική εργασία της κ.Εύης Λειβαδά – Ντούκα, θα έχει επαφές με την Δημοτική Αρχή, το Εμπορικό Επιμελητήριο και παράγοντες του Πολιτισμού και του Τουρισμού.

Σημαντικοί Κεφαλλήνες, έχουν διακριθεί στους χώρους του Εμπορίου , των Γραμμάτων και των Τεχνών κατά τον προηγούμενο αιώνα στην Ρουμανία και ιδιαίτερα στην Braila, αφήνοντας με τις δραστηριότητες και τις ευεργεσίες τους, ισχυρό το αποτύπωμα του Ελληνισμού στην Ρουμανία.

Επίσημοι Παράγοντες της Ρουμανίας έχουν επισκεφθεί την Κεφαλονιά κατά το πρόσφατο παρελθόν και θεσμικά ανταποκρίνεται το Νησί μας στην περαιτέρω διεύρυνση της σημαντικής για όλους συνεργασία.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις