Τρέλλα!!! Στο “Lourdas Beach Color Festival” στην παραλία του Λουρδά με χρώματα, μουσική και χορό!

Πλημμύρισε από νέους η παραλία, που χόρευαν ακατάπαυστα στου τρελλούς ρυθμούς των δύο dj εν μέσω …χρωματοπολέμου.

Κοσμοσυρροή στο γεγονός της χρονιάς για τα Λουρδάτα. Η παραλία του Λουρδά γέμισε από νέους που λικινίζονταν στους τρελλούς ρυθμούς των DJ gogos και Dim Rhode, ρίχνοντας συγχρόνως μεταξύ τους, ειδικά, κατάλληλα για αυτή τη δουλειά, χρώματα θυμίζοντας λίγο και από Γαλαξιώτικο Καρναβάλι.

Το κέφι ατελείωτο, πυροτεχνήματα, φαναράκια στον ουρανό, χρώματα και τρέλλα, με τον χορό που θα συνέχιζε μέχρι πρωΐας αν δεν… ενοχλούσαν.

Η πετυχημένη, παρ’ όλες τις δυσκολίες, διοργάνωση έγινε από τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Λουρδάτων “Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ”, που, ωστόσο χωρίς την καθοριστική βοήθεια των νέων του χωριού δεν θα ήταν δυνατόν να γίνει. Ο σύλλογος είχε προβλέψει για την παρουσία της Αστυνομικής Αρχής για τυχόν παρεκτροπές θερμόαιμων, ενώ η εθελοντική παρουσία της γιατρού μας κας Marcela Volneanski που ήταν σε επιφυλακή για να δώσει τις πρώτες βοήθειες, έδινε την αίσθηση της ασφάλειας σε επισκέπτες και διοργανωτές.

Μελανό σημείο, η κλοπή ενός φωτορυθμικού από το σύστημα του ηχοφωτισμού, αξίας περίπου στα 1.500 ευρώ.

Η διοργάνωση στόχο είχε κυρίως τους ξένους επισκέπτες του νησιού, ώστε να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές της περιοχής, αλλά και να δώσει στους νέους την ευκαιρία να “ξεδώσουν” για λίγο από την κατά τ’ άλλα έτσι κι αλλιώς ήρεμη ατμόσφαιρα του χωριού. Ε, δεν είμαστε και Λαγανάς…

Λιβέριος Πετρίδης

lourdas.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις