2 Δεκεμβρίου 2020, Τετάρτη

“Πίτσι-πίτσι” Κατσιγιάννη Αλιβιζάτου

“Λιώσανε οι πάγοι” μεταξύ του νέου Προέδρου της ΝΟΔΕ Αντώνη Κατσιγιάννη και του Πολιτευτή της ΝΔ Πέτρου Αλιβιζάτου καθώς τους ένωσε ο νέος Κεφαλονίτης σκηνοθέτης Βασίλης Κεκάτος.

Στην παρουσίαση λοιπόν του ντοκιμαντέρ του Βασίλη Κεκάτου για τους σεισμούς του ’53 Κατσιγιάννης και Αλιβιζάτος ξέχασαν την πρόσφατη έντονη εσωκομματική αντιπαράθεση, ήρθανε πιο κοντά και το “πίτσι-πίτσι” ήταν διαρκές και σε πολύ θετική ατμόσφαιρα. Αφού ο Αλιβιζάτος έδωσε την εντύπωση ότι σιγά σιγά ξεπερνάει το σοκ της ήττας τις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές.

Και ο Αντώνης Κατσιγιάννης πάντως αντιμετώπισε τον Πολιτευτή με κλίμα συμφιλίωσης καθώς και οι δύο συμφώνησαν πως κοινός εχθρός είναι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ η οποία συνεχίζει να πουλά παρωχημένο λαϊκισμό.

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις