2 Δεκεμβρίου 2020, Τετάρτη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι οι παρακάτω εκδηλώσεις  που ήταν προγραμματισμένες και συμπεριλαμβάνονται  στο  καλοκαιρινό πρόγραμμα της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. Ακυρώνονται :

  1. ΛΗΞΟΥΡΙ – ΒΑΡΚΑΡΟΛΑ Τετάρτη 10 Αυγούστου στο Λιμάνι Δεν θα πραγματοποιηθεί, λόγω μη Αδειοδότησης εκ μέρους του Λιμεναρχείου Κεφαλληνίας εξ αιτίας των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη.
  2. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ Παρασκευή 12 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο «Ανδρέας Βεργωτής», η μουσικοθεατρική παράσταση «ΣΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΤΙΣ ΑΝΗΦΟΡΙΕΣ» Δεν θα πραγματοποιηθεί, λόγω διακοπής της περιοδείας.
  1. ΛΗΞΟΥΡΙ  Παρασκευή 12 Αυγούστου & ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ   Σάββατο 13 Αυγούστου, οι Θεατρικές παραστάσεις, «ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ Ο ΓΑΜΟΣ», Δεν θα πραγματοποιηθούν, λόγω κωλύματος της παραγωγής & διακοπή της περιοδείας.

    Από το Γραφείο Τύπου της ΚΕΔΗΚΕ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις