27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

Παραιτήθηκε ο κ. Ευάγγελος Κεκάτος από εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων «Οδυσσεύς»

Την παραίτησή του από εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων «Οδυσσεύς» ανακοίνωσε ο Αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Κεκάτος κατά τη διάρκεια της σύσκεψης των εκπροσώπων των αποδήμων στην αίθουσα των συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας, σήμερα το πρωί, 08 Αυγούστου 2016.

Ο κ. Κεκάτος από την αρχή της ενασχόλησής του με τα ζητήματα των απόδημων Κεφαλλονιτών και Ιθακησίων, ήταν πάντα συνεπής και περιέβαλλε με ιδιαίτερο ζήλο και ενδιαφέρον τόσο τις ετήσιες εκδηλώσεις των αποδήμων που λάμβαναν χώρα στο νησί μας όσο και τα όποια προβλήματα ανέκυπταν. Ωστόσο, όπως ο ίδιος δήλωσε, αισθάνεται ότι έχει ολοκληρώσει το έργο του από τη θέση του εκπροσώπου της Ομοσπονδίας και πλέον μπορεί να αποχωρήσει.

Αξίζει να μνημονευθεί ότι ο κ. Κεκάτος ήταν εκείνος που κατά τη θητεία του η ημέρα αποδήμων εξελίχθηκε σε εβδομάδα αποδήμων, ενώ ειδικά φέτος, πρότεινε η εβδομάδα αποδήμων να είναι αφιερωμένη στον προσφάτως εκλιπόντα μεγάλο Κεφαλλονίτη Γεράσιμο Αρσένη.

apodimoi-syskepsi apodimoi-syskepsi-3

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις