Επικοινωνία του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων με τον ΓΓ Πολιτικής Προστασίας για τη φωτιά στη Λευκάδα

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος παρακολουθεί από την πρώτη στιγμή την κατάσταση που επικρατεί από την πυρκαγιά που ξέσπασε στην πόλη της Λευκάδας.

Ο κ. Γαλιατσάτος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας Θόδωρο Χαλικιά, το Δήμαρχο Λευκάδας Κώστα Δρακονταειδή και τον Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ιονίων Νήσων, Αρχιπύραρχο Ευθύμιο Γεωργακόπουλο.

Προκειμένου να υπάρξει ο καλύτερος δυνατός συντονισμός και ετοιμότητα και άλλων δυνάμεων, αν παραστεί ανάγκη, ο Περιφερειάρχης Θ. Γαλιατσάτος είχε επικοινωνία με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Καπάκη ώστε να δοθεί προτεραιότητα από τον κρατικό μηχανισμό.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων σε κάθε περίπτωση βρίσκεται σε ετοιμότητα, στο πλευρό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που επιχειρεί για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις