5 Δεκεμβρίου 2020, Σάββατο

Περαντζάδες στο Λιθόστρωτο και στην γέφυρα από την Χορωδία Αργοστολίου

Όπως κάθε χρόνο , τον Αύγουστο , η Χορωδία Αργοστολίου θα πραγματοποιήσει μουσικές – τραγουδιστικές περαντζάδες , στην κορύφωση των εκδηλώσεων του καλοκαιριού , τιμώντας την παράδοση και τους παλιούς κανταδόρους , που κάνταραν στις ρούγες και τα καντούνια τα’ Αργοστολιού , με τσι κιθάρες και τα μαντολίνα τους .

Την Δευτέρα 8.8 , στις 21:00 στο Λιθόστρωτο και την Τετάρτη 17.8 ( παραμονή της Πανσελήνου ) , η Χορωδία τ’ Αργοστολιού ,   θα θυμίσει στους ….παλιότερους , και θα γνωρίσει στους νεώτερους , αλλά και τους επισκέπτες μας , αξέχαστα Κεφαλονίτικα τραγούδια , καντάδες και αριέτες , …έτσι για να μην ξεχνάμε την παράδοση και τον πολιτισμό μας.

Σας περιμένουμε !!

Το ΔΣ.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις