4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

Παρουσίαση του βιβλίου της Α. Πολλάτου-Βαγγελάτου “Κάτω από τη σκιά της χρυσόσκονης”

Το Ιόνιο Κέντρο Τεχνών και Πολιτισμού σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου –μυθιστορήματος  της  Α. Πολάτου- Βαγγελάτου με τίτλο <<Κάτω από τη σκιά της χρυσόσκονης>>.

Η συγγραφέας επηρεασμένη από τα πολιτικά και κοινωνικά τεκταινόμενα, τοποθετεί το μύθο της στη σύγχρονη πραγματικότητα, όπου η ηρωίδα παλεύει να επιβιώσει μέσα στην κρίση, μία κρίση όχι μόνο οικονομική αλλά και αξιακή.

Η Παρουσίαση θα γίνει την Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016 και ώρα 21.00μ.μ. στο Ιόνιο Κέντρο Τεχνών & Πολιτισμού στα Μεταξάτα.

Την παρουσίαση θα ακολουθήσει  δεξίωση.

Η παρουσία σας θα τιμήσει την εξαιρετική καλλιτέχνιδα της οποίας το έργο, λογοτεχνικό και εικαστικό, αποτελεί κεφάλαιο για το νησί.

πληροφορίες:

                       τηλ: 26710 41126

Ιόνιο Κέντρο Τεχνών και Πολιτισμού

www.ionionartscenter.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις