27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

Νέες ακυρώσεις στις αφίξεις κρουαζιεροπλοίων για το 2017-Μεγάλο πλήγμα για την Κεφαλονιά!

Άσχημες είναι οι ειδήσεις που έρχονται για την ερχόμενη τουριστική σεζόν στη Κεφαλονιά καθώς η εταιρία «COSTA» ανακοίνωσε επίσημα ότι ακυρώνει τουλάχιστον δύο δρομολόγια την εβδομάδα.

Αυτό σημαίνει ότι στο νησί μας θα μειωθούν οι αφίξεις αυτής της κατηγορίας τουριστών κατά 5 με 6 χιλιάδες την εβδομάδα. Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Σάκη Βούτου, ο εκπρόσωπος της εταιρίας κρουαζιερόπλοιων «COSTA» κ. Βαγγέλης Κουλουμπής ανακοίνωσε τις ακυρώσεις για το 2017 και αυτό γιατί δεν υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές. Αλλά και αυτές που έχει υποσχεθεί η πολιτεία (βλέπε οδικό δίκτυο – Χάρακας) δεν υλοποιήθηκαν.

Ακούστε τι είπε ο πράκτορας της εταιρείας στο Σάκη Βούτο

κουλουμπης βαγγελης

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ COSTA ΓΙΑ ΤΟ 2017 ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ 

320307580-Lu-Minosa

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις